Joga za otroke in ustvarjalne delavnice v angleškem jeziku

Ustvarjalne delavnice v angleškem jeziku so namenjene vsem, ki bi se radi naučili ali obnavljali znanje angleškega jezika skozi zabavno druženje v ustvarjanju raznih tematskih izdelkov pa tudi razvijali svoje razsežnosti ustvarjalnosti skozi spoznavanje sodobne umetnosti.

Namenjene so ustvarjalni sprostitvi v natrpanem urkinu naših otrok. Skozi pogovor, ki poteka v angleškem jeziku, skozi izkustva različnih materialov in tehnik bodo spoznavali in doživljali umetnost kot nekaj, kjer imajo možnost rasti in se razvijati v prijetni izkušnji.

Na kaj pomislite, kadar slišite besedo ‘joga’?
Je to nekaj kar vas spomni na način življenja?
Je to nekaj kar vas spomni na vadbo?
Je to nekaj kar vas spomni na nekaj počasnega in umirjenega?
Kaj pa, če vam povem, da je joga lahko vse to in še več.

Moja naloga je, da naše otroke in mladostnike spomnim na zavestno gibanje, kako pomembna celota so dih, pozornost, zavedanje in obladovanje svojega telesa, občutkov.

Na prijeten način skozi zgodbe, glasbo in ustvarjanje otroci pridobijo izkušnjo, kako lahko delujejo kot celota. Sproščeno v samozaupanju.

Urnik

ČETRTEK
16:30 – 17:15 joga/ples/ustav. v ang jeziku (3-5 let)
17:30 – 18:30
joga/ples/ustav. v ang jeziku (6-9 let)

VPISNI LIST
VODITELJ PROGRAMA

Neža Dolinšek

Neža ima rada življenje in vse povezano z njem. Barve, umetnost, ustvarjanje, gibanje, izražanje. Kot oblikovalka in kot vzgojiteljica svoje znanje rada predaja naprej in ves čas širi svoje znanje.

Njena strast sta ustvarjanje in gibanje, izkušnje pa so ji pokazale, da se je v življenju potrebno tudi kdaj ustaviti, vdihniti, pogledati okrog sebe, spustiti in se naravnati na trden korak naprej.

Učiteljica joge za otroke je postala ravno zato, da našim najmlajšim in mladim lahko pokaže kako se spoprijeti z vsakdanjim tempom in stresom, preda znanje dihalnih tehnik kot njena največja želja pa je otroke opolnomočiti z orodji znanja za premagovanje njihovih življenjskih izzivov.

Kontakt

Pokličite nas na telefonsko število
051 232 193

Sledite nam na Facebook-u

Sledite nam na Instagram-u

ali nas kontaktirajte preko obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času