Programi za otroke

PLES IN GIBANJE MED ČUSTVI IN ODKRIVANJEM TELESA

Plesne in gibalne poti z Ingrid Gregorič ponujajo novo vizijo plesa, po kateri svobodno raziskovanje čustev in občutkov ob glasbi, otrokom omogoča ustvarjanje lastnega plesa.  Ingrid otroke opazuje in jih vodi. Njihove – na novo odkrite gibe – preoblikuje v klasične in sodobne plesne korake. Ustvarjalni gib

PREBERI VEČ
VPISNI LIST

JOGA ZA OTROKE IN USTVARJALNE DELAVNICE V ANGLESKEM JEZIKU

Ustvarjalne delavnice v angleškem jeziku so namenjene vsem, ki bi se radi naučili ali obnavljali znanje angleškega jezika skozi zabavno druženje v ustvarjanju raznih tematskih izdelkov pa tudi razvijali svoje razsežnosti ustvarjalnosti skozi spoznavanje sodobne umetnosti.

PREBERI VEČ
VPISNI LIST

GLASBENA METODA PO E. GORDONU

Delavnice, ki so namenjene skupini otrok od rojstva do šestega leta, potekajo po metodi “Music Learning Theory” Edwina E. Gordona oz. teoriji učenja glasbe. Otrok se glasbenih veščin uči neformalno. Učenje se začne v prvih letih otrokovega življenja, ko so njegove sposobnosti dojemanja največje.

PREBERI VEČ
VPISNI LIST

USTVARJALNE DELAVNICE V ITALIJANSKEM JEZIKU

Na ustvarjalen in zabaven način bomo spoznali in se učili italijanski jezik.  Dokazano je, da je otrok najbolj dovzeten za sprejemanje tujih jezikov, v obdobju prvih šest let. Igralne urice v tujem jeziku za najmlajše niso namenjene učenju slovnice, temveč intuitivnemu osvajanju tujega jezika.

PREBERI VEČ
VPISNI LIST

Kontakt

Pokličite nas na telefonsko število
051 232 193

Sledite nam na Facebook-u

Sledite nam na Instagram-u

ali nas kontaktirajte preko obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času